Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu kapılar asıl olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın canipı teselsül yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetçi altına tuzakınması kolaylaşır ve daha bir tomar ziyan vermesi önlenir.

Her yangın merdiveninin her dü semtında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa de yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Bu sebeple çatı ortamında herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, bina ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Elan detaylı ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol altına kızılınmasına yardımcı olur ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + dizi seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın vakaları biröte dokumada en kesif mukabillaşılan ve güvenilir tehlikelere hız açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması ammaçlanır.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı katkısızlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece birinci sınıf Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page